Sjöbergs gäng tar tillbaka rekordet

När vi tog rekordet i juli 2012 blev vi av med det ganska omgående och det motiverade oss såklart att slipa på vissa detaljer och se till att ta tillbaka rekordet. Efter en hel del planering och med några nya cyklister kände vi att vi borde kunna ta tillbaka rekordet.

Fem cyklister var vi som startade lördag den 18 maj kl. 5:54 på Ekebyhovsbacken; Christer Sjöberg, Magnus Duvnäs, Martin Rappe, Ulf Winnberg och Mårten Ter-borch.
Mårten som var lite osäker på formen valde att släppa efter Högdalstoppen, medan stallets nye storstjärna Martin (med fina meriter i både löpning och cykel) såg outtröttlig ut där han nästan ständigt låg och borrade i täten.

Som kapten fick jag förmånen att få ligga med i suget utan att dra en meter de sista två timmarna. Otroligt vad mycket det gör att ha duktiga cyklister som kan ta vind, även om jag trots det fick slita hårt. Nytt rekord blev det i alla fall: 3 timmar och 11 minuter

Bilder från äventyret finns i det här klippet:

Om Johan Ekroth

Jag är marknadschef på Addnature, vilket bl.a. betyder att jag är ansvarig för denna bloggen. Utöver att marknadsföra Addnature gillar jag att åka skidor, springa och cykla i skogen, kitesurfing, surf, skejt och kommer snart att börja klättra igen (så fort mina döttrar har åldern inne).
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s